ΒR6000


Fav

Δυο βασικά μοντέλα

H New Holland προσφέρει δυο μοντέλα χορτοδετικών μηχανών στρογγυλής μπάλας Roll-Bar™ - το μοντέλο BR6080 και το μοντέλο BR6090. Οι διαστάσεις της μπάλας που δημιουργούν, είναι οι ίδιες και οι διαφορές καθορίζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας: τον αριθμό των δεμάτων που πρέπει να δημιουργήσετε, το πλάτος κοπής ή λαμνί, τη χρήση του χόρτου για ενσίρωση, σανό ή στρωμνή, ή αν επιθυμείτε άμεση στοίβαξη των δεμάτων μετά τη δημιουργία τους.

Δοκιμασμένος σχεδιασμός με άριστα χαρακτηριστικά


Ο θάλαμος συμπίεσης αποτελείται από μεταλλικές ράβδους που παίρνουν κίνηση από 2 αλυσίδες βαρέως τύπου οι οποίες τυλίγουν τη σχηματιζόμενη μπάλα. Οι χορτοδετικές μηχανές BR έχουν πλάτος συλλογής (πικ-απ) 2 μ. 112 τζίνια, 4 μπάρες, μηχανισμό ασφαλείας με μπουλόνι και δένει τις μπάλες με δίχτυ ή σπάγκο. Το μοντέλο BR6090 με το κοπτικό, είναι εξοπλισμένο με ένα τροφοδότη περιστροφικού τύπου και ένα σύστημα κοπτικού με 15 μαχαίρια. Οι χορτοδετικές μηχανές στρογγυλής μπάλας έχουν πάρει έγκριση
για ταχύτητα κίνησης έως και 40 χλμ./ώρα.
Rate this item
(0 votes)

1 comment

  • Comment Link oprolevorter Tuesday, 10 December 2019 23:01 posted by oprolevorter

    Wow! Thank you! I continuously wanted to write on my blog something like that. Can I include a fragment of your post to my website?

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.
Disclaimer